Help Mac

Hoe wijzig ik de instellingen voor Skype-groepschat?

Voor de groepsinstellingen klikt u op de gewenste groep in de lijst Recent en vervolgens op de profielafbeelding van de groep bovenaan het chatvenster. Dan verschijnen de profielinformatie van de groep en de instellingen die u kunt aanpassen. In dit venster kunt u zien of u een beheerder voor de groep bent, voor het geval u dat niet zeker wist.

• Selecteer de titel van de groepschat om deze te wijzigen.
  • Wijzig de groepsavatar op uw desktop door Afbeelding wijzigen te selecteren en een afbeelding te uploaden.
  • Schakel chatmeldingen uit.
  • Maak chatgeschiedenis voor iedereen beschikbaar. Iedereen die deelneemt aan de groepschat kan dan de gespreksgeschiedenis zien.
  • Schakel de optie in of uit om iedereen die de koppeling heeft in staat te stellen deel te nemen aan uw groepschat. Iedereen die al deelneemt aan het gesprek, blijft in uw chat.
  • Verlaat de groepschat.