Ik weet niet wat mijn geregistreerde e-mailadres is

Uw geregistreerde e-mailadres is een belangrijk element in de beveiliging van uw account. We gebruiken het als hulp bij het verifiëren van het eigendom van het account.

Normaal gesproken is uw geregistreerde e-mailadres het adres dat u hebt gebruikt toen u voor het eerst lid bent geworden van Skype. Als u niet zeker weet welk e-mailadres het is, helpen we u dit te vinden. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw account en uw geregistreerde e-mailadres niet meer weet of er geen toegang toe hebt, kunnen we u vertellen wat u nu moet doen.

Ik kan me aanmelden bij mijn account

Uw geregistreerde e-mailadres vinden:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op uw profielafbeelding of selecteer Profiel bewerken in het gedeelte met accountgegevens.

3. In de sectie contactgegevens worden alle e-mailadressen die u aan Skype hebt toegevoegd, weergegeven. Uw geregistreerde e-mailadres is het e-mailadres dat is gemarkeerd als Primair e-mailadres.

Ik kan me niet aanmelden bij mijn account.

Bent u uw geregistreerde e-mailadres vergeten? Als u hebt geprobeerd uw e-mailadres in te voeren op de pagina problemen met aanmelden en het niet lukte, of als u niet langer toegang hebt tot uw geregistreerde e-mailadres (bijvoorbeeld omdat u een e-mailadres van uw werk hebt gebruikt en u er niet langer werkt), kunnen we u misschien helpen. U moet andere informatie in uw account kunnen verifiëren, bijvoorbeeld de creditcard die u hebt gebruikt om Skype-krediet te kopen.

1. Ga naar de pagina ondersteuningsaanvraag.

Kies het onderwerp (Account en wachtwoord) en verwante problemen (Problemen met wachtwoord/Skype-naam) en klik op Volgende.
  2. Kies een contactmethode.

Selecteer Ondersteuning via e-mail, voer uw gegevens in, beschrijf het probleem dat u hebt en klik op Verzenden. Onze medewerkers zullen de informatie die u hebt geleverd bekijken en bepalen of het account kan worden geverifieerd.

Al contact opgenomen, maar hebt u niets van ons gehoord?
Informatie over wat u moet doen als u geen reactie hebt ontvangen van de klantenservice.