Hoe stel ik Skype Vertalen in en hoe gebruik ik het?

Met Skype Vertalen kunt u praten met mensen over de hele wereld, in verschillende talen. Om Skype Vertalen te gebruiken, moet u zich aanmelden met Skype voor Windows-bureaublad, Skype voor Web of de preview-versie van Skype voor Windows 10.

1. Selecteer de contactpersoon.
  2. Klik op het pictogram Vertalen:
    • in Windows-bureaublad of Skype voor Web: Het pictogram Globe .
    • in de preview-versie van Skype voor Windows 10: Het pictogram Vertalen in het berichtgebied.
  3. Schakel Vertalen in.
  4. Gebruik de vervolgkeuzelijst naast de naam van de contactpersoon om de taal voor de vertaling te selecteren tijdens een gesprek of chat.
  5. Tijdens een gesprek:
    • U kunt het beste een hoofdtelefoon gebruiken om de vertalingen te begrijpen.
    • Zorg ervoor dat u duidelijk spreekt en wacht totdat de vertalingen worden weergegeven.
    • Alles wat u of uw contactpersoon zegt, wordt vertaald in de hoofdtelefoon en de vertalingen verschijnen ook op het scherm.

Om te kunnen bellen, hebt u wel een beetje Skype-tegoed of een abonnement nodig.

1. Selecteer het toetsenblok en voer een telefoonnummer in.
  2. Selecteer de optie Skype Vertalen naast de belknop.
  3. Selecteer de taal voor de vertaling en plaats de oproep.
  4. Als de oproep wordt beantwoord, hoort degene die u belt een kort bericht om te laten weten dat het gesprek wordt opgenomen en vertaald via Skype Vertalen, waarna u kunt beginnen met praten.

Ja, als voor de contactpersoon een telefoonnummer in het profiel is opgeslagen, kunt u deze bellen via Skype Vertalen.

1. Selecteer de contactpersoon.
  2. Klik op het pictogram Vertalen:
    • in Windows-bureaublad of Skype voor Web: Het pictogram Globe .
    • in de preview-versie van Skype voor Windows 10: Het pictogram Vertalen .
  3. Schakel Vertalen in.
  4. Gebruik de vervolgkeuzelijst naast de naam van de contactpersoon om de taal voor de vertaling te selecteren tijdens een gesprek.
  5. Klik op de belknop en selecteer het nummer dat u wilt bellen.

We ondersteunen meer dan 50 talen voor chatberichten; u vindt de volledige lijst hier.

Talen die momenteel worden ondersteund voor spraak- en video-oproepen:
Arabisch
Braziliaans Portugees
Chinees (Mandarijn)
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Portugees
Russisch
Spaans

Wilt u meer informatie?
Privacyverklaring Skype Vertalen
Hoe bel ik iemand via Skype?
Hoe vind ik contactpersonen en hoe kan ik contactpersonen toevoegen in Skype?