Hoe stel ik Skype Vertalen in en hoe gebruik ik het?

Terug naar zoekresultaten

Met Skype Vertalen kunt u praten en chatten met mensen over de hele wereld, in verschillende talen.

1. Start Skype Vertalen.

• In Skype (versie 8) voor pc: Klik met de rechtermuisknop op uw contactpersoon en klik op Profiel weergeven. U kunt ook naar uw chat met de contactpersoon gaan en op de naam bovenaan klikken. Klik op Vertalen starten. Een nieuwe vertaalde chat wordt gemaakt.
      • In Skype on Windows 10: Klik met de rechtermuisknop op uw contactpersoon en klik op Profiel weergeven. U kunt ook naar uw chat met de contactpersoon gaan en op de naam bovenaan klikken. Klik op Start Vertalen. Een nieuwe vertaalde chat wordt gemaakt.
      • In Skype (versie 8) op mobiel: Houd in het venster Chats uw contactpersoon ingedrukt en klik op Profiel weergeven. U kunt ook naar uw chat met de contactpersoon gaan en op de naam bovenaan tikken. Tik op Start Vertalen. Een nieuwe vertaalde chat wordt gemaakt.
    2. In uw vertaalde chat wordt u gevraagd om uw gewenste talen te kiezen en of u een mannelijke of vrouwelijke stem wilt laten horen tijdens spraak- en video-oproepen. De talen worden vooraf ingevuld, maar u kunt ze ook wijzigen.
    3. Tijdens uw gesprek ziet u uw berichten zoals ze zijn getypt en de vertaling in uw gekozen talen.

Opmerking: de ondertiteling van gesprekken is beschikbaar in Skype (versie 8) en in Skype voor Windows 10. Als u een vertaalde audio- of video-oproep wilt starten, klikt u op het pictogram voor audio- of video-oproep in uw gesprek. Uw stem wordt vertaald en de vertaling wordt ook als ondertiteling weergeven in uw gespreksvenster.

Uw vertaalde chat blijft beschikbaar in uw recente chats met die persoon. Als u een vertaalde chat met iemand anders wilt starten, moet u Vertalen op dezelfde manier met deze persoon starten.

Belangrijk: Een vertaalde chat wordt alleen voor u en één contactpersoon ondersteund. Als u nog een deelnemer of bot probeert toe te voegen aan uw vertaalde chat, ziet u een bericht dat de vertalingen niet meer werken totdat de toegevoegde deelnemer is verwijderd. Als de deelnemer is verwijderd, ziet u dat uw vertalingen weer worden voortgezet.

Ja. Om te kunnen bellen, hebt u wel een beetje Skype-tegoed of een abonnement nodig.

In Skype (versie 8) op mobiel en Skype (versie 8) voor pc:

1. Tik of klik met de rechtermuisknop in uw recente chats of in Contactpersonen op het mobiele of vaste nummer.
    2. Selecteer Profiel bekijken.
    3. Selecteer Vertalen starten.
    4. Een vertaalde chat wordt gestart. Selecteer de gewenste taal voor u en uw contactpersoon. Start vervolgens uw oproep.

We ondersteunen ruim 50 talen voor chatberichten.

Talen die momenteel worden ondersteund voor spraak- en video-oproepen:
    Arabisch
    Arabisch (Levantine)
    Chinees (Mandarijn)
    Engels
    Frans
    Duits
    Hindi
    Italiaans
    Japans
    Portugees (Brazilië)
    Russisch
    Spaans

Klaar voor meer informatie?
    Privacyverklaring Skype Vertalen
    Hoe bel ik iemand via Skype?
    Hoe vind ik contactpersonen en hoe kan ik contactpersonen toevoegen in Skype?