Skype Vertalen instellen

Met Skype Vertalen kunt u nu praten met mensen over de hele wereld, in verschillende talen, in de bijgewerkte versie van Skype voor Windows-bureaublad.

Skype Vertalen instellen:

1. Selecteer de contactpersoon.
  2. Selecteer het pictogram Wereldbol en stel Vertalen in op Aan.
  3. Selecteer de huidige taal van uw contactpersoon onder zijn of haar naam en kies in de vervolgkeuzelijst de taal waarin moet worden vertaald tijdens het chatten of de taal die u wilt horen tijdens een gesprek.
  4. U kunt het beste een hoofdtelefoon gebruiken om de vertalingen tijdens een audio- of videogesprek te begrijpen.
  5. Tijdens een gesprek wordt alles wat u of uw contactpersoon zegt vertaald in de hoofdtelefoon en de vertalingen verschijnen ook op het scherm.
  6. Vergeet niet duidelijk te spreken en wacht totdat de vertalingen worden weergegeven.