Help Windows Desktop

Welke talen zijn beschikbaar in Skype Vertalen?

Klik hieronder om erachter te komen welke talen momenteel beschikbaar zijn voor spraak- en video-oproepen en chatberichten.

Arabisch
Braziliaans Portugees
Chinees
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Portugees
Russisch
Spaans

We ondersteunen momenteel 50 talen voor chatberichten. Zie hier voor de volledige lijst.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Gerelateerde artikelen

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skype Vertaler" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag