Mijn telefoonnummer controleren om automatisch mijn vrienden toe te voegen in Skype voor iOS

In Skype 6 voor iOS op uw iPhone/iPod touch of iPad wordt u gevraagd uw telefoonnummer te verifiëren als u mensen in uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te controleren zodat anderen u snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van uw contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Om uw nummer te verifiëren moet u bevestigen of het weergegeven mobiele nummer juist is. Tik daarna op de pijl om door te gaan. Skype stuurt u een sms als onderdeel van de verificatieprocedure en laat u weten wanneer het klaar is:

Vervolgens zoekt Skype op uw apparaat naar contactpersonen die u kent en die ook Skype gebruiken.

Aanbevolen contactpersonen worden weergegeven in uw contactenlijst. U moet ze uitnodigen om via Skype contact te maken voordat u met ze kunt bellen of chatten. Als een van uw iPhone/iPad-contactpersonen deze functie ook gebruikt en u kent (we hebben van allebei de contactgegevens geverifieerd), wordt deze contactpersoon automatisch toegevoegd als Skype-contactpersoon.