Mijn telefoonnummer controleren om automatisch mijn vrienden toe te voegen in Skype voor iOS

Terug naar zoekresultaten
    Dit artikel gaat over een versie van Skype die niet langer ondersteund wordt.Update naar de nieuwste versie van Skype.

In Skype 6 voor iOS op uw iPhone/iPod touch of iPad wordt u gevraagd uw telefoonnummer te verifiëren als u mensen in uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te controleren zodat anderen u snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van uw contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Om uw nummer te verifiëren moet u bevestigen of het weergegeven mobiele nummer juist is. Tik daarna op de pijl om door te gaan. Skype stuurt u een sms als onderdeel van de verificatieprocedure en laat u weten wanneer het klaar is:

Vervolgens zoekt Skype op uw apparaat naar contactpersonen die u kent en die ook Skype gebruiken.

Aanbevolen contactpersonen worden weergegeven in uw contactenlijst. U moet ze uitnodigen om via Skype contact te maken voordat u met ze kunt bellen of chatten. Als een van uw iPhone/iPad-contactpersonen deze functie ook gebruikt en u kent (we hebben van allebei de contactgegevens geverifieerd), wordt deze contactpersoon automatisch toegevoegd als Skype-contactpersoon.