Waarom staan er nieuwe personen in mijn contactenlijst in Skype voor iOS?

Als u de nieuwste versie van Skype voor iOS op uw iPhone of iPad downloadt, krijgt u de optie om personen uit uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch toe te voegen. Als u ervoor kiest vrienden automatisch toe te voegen, ziet u in de lijst Contactpersonen nieuwe suggesties voor contactpersonen staan. Houd er rekening mee dat deze functie geleidelijk wordt doorgevoerd. U hoeft u dus geen zorgen te maken als deze functie nog niet wordt weergegeven.

Deze aanbevolen contactpersonen zijn de personen uit uw iPhone/iPad- en Microsoft-account die ook Skype gebruiken. Geen probleem - deze personen hebben geen uitnodiging ontvangen en u kunt afzonderlijke contactpersonen verwijderen, het filter gebruiken om enkel contactpersonen met Skype weer te geven of de functie uit te schakelen bij Instellingen.

Als u automatisch vrienden hebt toegevoegd uit uw adresboek, kunt u ze uitnodigen om te chatten, zelfs als ze niet op Skype zitten. Ga naar Contactpersonen toevoegen (iPhone) voor meer informatie.

Als u in de lijst Mensen op een suggestie voor een contactpersoon klikt ziet u een knop Contact maken op Skype. Dit komt omdat we niet hebben bevestigd dat jullie elkaar kennen, dus u moet ze eerst een uitnodiging sturen voordat u kunt chatten en Skypen. Hun avatar heeft een vraagteken naast het totdat ze uw aanvraag accepteren.

Maar als u en de voorgestelde contactpersoon elkaar kennen (jullie twee delen bevestigde contactinformatie), zal Skype deze persoon automatisch toevoegen als contactpersoon. U hoeft zelfs geen uitnodiging te sturen om contact te maken; u kunt onmiddellijk bellen en chatten met die vriend.

Als u contactpersonen aan uw iPhone/iPad-adresboek toevoegt, zullen deze ook in Skype als suggestie aan de contactpersonen worden toegevoegd. Als u deze voorgestelde contactpersonen blokkeert of verwijdert, zal Skype ook niet meer voorstellen ze toe te voegen als Skype-contactpersoon.