Hoe kan ik een btw-factuur downloaden?

Btw-facturen kunnen worden gedownload door klanten van Skype die in de volgende landen wonen:

• Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Estland
  • Hongarije
  • Italië
  • Letland
  • Litouwen
  • Malta
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Spanje
  • Zwitserland

Skype Manager-beheerders die behoefte hebben aan btw-facturen moeten dit artikel lezen.

Deze maandelijkse btw-facturen kunnen worden gedownload van MyAccount. Als u een gedetailleerd overzicht wilt van al uw Skype-transacties die zijn uitgevoerd in een specifieke maand, raadpleegt u uw maandelijkse afschrift.

U kunt de btw-factuur voor een bepaalde maand downloaden op de vijfde van de volgende maand. Facturen zijn zes maanden lang beschikbaar. Houd in gedachten dat Skype-tegoed op maandelijkse facturen het werkelijk gebruikte krediet weergeeft, en niet het bedrag dat u hebt aangeschaft.

Uw btw-factuur downloaden:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op Aankoopgeschiedenis onder aan de pagina.
  3. Klik op Maandelijkse factuur downloaden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een factuur, waarbij elke kolom wordt uitgelegd.

1. Klantdetails: uw naam en adres
  2. Factuurnummer: unieke factuur-id
  3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand
  4. Datum: datum van de transactie
  5. Beschrijving: gesprekken die u hebt gevoerd of aankopen die u hebt gedaan
  6. Verbruikt: gespreksduur of aantal verzonden sms-berichten
  7. Type: in het typeveld kunt u zien of het een aankoop, een telefoongesprek of sms-bericht betreft
  8. Tarief: kostprijs (per minuut voor telefoongesprekken of per bericht voor sms-berichten) voor elk item
  9. Nettobedrag: het bedrag dat voor het item is betaald
  10. Btw-bedrag: het btw-bedrag dat voor het object is betaald
  11. Bedrag: het totale bedrag inclusief btw dat voor het object is betaald
  12. Totale btw: het totale btw-bedrag dat voor de maand is betaald
  13. Btw-tarief: het toepasselijke belastingtarief waarmee de btw is berekend
  14. Totale brutobedrag: de som van het totale bedrag en de betaalde btw