Hoe kan ik een btw-factuur downloaden?

Btw-facturen kunnen alleen worden gedownload door Skype-klanten die in een land wonen dat btw berekent.

• Bulgarije
    • Cyprus
    • Denemarken
    • Estland
    • Hongarije
    • Italië
    • Letland
    • Litouwen
    • Malta
    • Portugal
    • Roemenië
    • Slovenië
    • Spanje
    • Zwitserland

Als u niet in een van deze landen woont, kunt u geen btw-factuur downloaden - maar u kunt een gedetailleerd overzicht van al uw Skype-transacties en activiteiten bekijken in uw maandelijkse overzicht.

Opmerking: Skype Manager-beheerders die btw-facturen nodig hebben kunnen dit artikel lezen.

U kunt de maandelijkse btw-facturen downloaden op de vijfde van de volgende maand. Facturen zijn zes maanden lang beschikbaar. Houd in gedachten dat Skype-tegoed op maandelijkse facturen het werkelijk gebruikte tegoed weergeeft, en niet het bedrag dat u hebt aangeschaft.

Uw btw-factuur downloaden:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik op Aankoopgeschiedenis onder aan de pagina.
    3. Klik op Maandelijkse factuur downloaden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een factuur, waarbij elke kolom wordt uitgelegd.

1. Klantdetails: uw naam en adres
    2. Factuurnummer: unieke factuur-id
    3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand
    4. Datum: datum van de transactie
    5. Beschrijving: gesprekken die u hebt gevoerd of aankopen die u hebt gedaan
    6. Gebruikt: gespreksduur of aantal verzonden sms’jes
    7. Type: in het typeveld kunt u zien of het een aankoop, een telefoongesprek of sms’je betreft
    8. Tarief: kostprijs (per minuut voor telefoongesprekken of per bericht voor sms’jes) voor elk item
    9. Nettobedrag: het bedrag dat voor het item is betaald
    10. Btw-bedrag: het btw-bedrag dat voor het object is betaald
    11. Bedrag: het totale bedrag inclusief btw dat voor het object is betaald
    12. Totale btw: het totale btw-bedrag dat voor de maand is betaald
    13. Btw-tarief: het toepasselijke belastingtarief waarmee de btw is berekend
    14. Totale brutobedrag: de som van het totale bedrag en de betaalde btw