Hoe kan ik een btw-factuur downloaden?

Btw-facturen kunnen worden gedownload door klanten van Skype die in de volgende landen wonen:

• Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Estland
  • Hongarije
  • Italië
  • Letland
  • Litouwen
  • Malta
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Spanje
  • Zwitserland

Skype Manager-beheerders die behoefte hebben aan btw-facturen moeten dit artikel lezen.

Deze maandelijkse btw-facturen kunnen worden gedownload van MyAccount. Als u een gedetailleerd overzicht wilt hebben van al uw Skype-transacties die zijn uitgevoerd in een specifieke maand, raadpleegt u uw maandelijkse afschrift.

U kunt de btw-factuur voor een bepaalde maand downloaden op de vijfde van de volgende maand. Facturen zijn zes maanden lang beschikbaar. Houd in gedachten dat Skypetegoed op maandelijkse facturen het werkelijk gebruikte krediet weergeeft, en niet het bedrag dat u hebt aangeschaft.

Uw btw-factuur downloaden:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op Koopgeschiedenis onder aan de pagina.
  3. Klik op Maandelijkse factuur downloaden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een maandelijkse factuur, waarbij elke kolom wordt uitgelegd.

1. Klantgegevens: uw naam en adres
  2. Factuurnummer: unieke factuur-id
  3. Factuurdatum: meestal de laatste dag van de maand
  4. Datum: datum van de transactie
  5. Beschrijving: gesprekken die u hebt gevoerd of aankopen die u hebt gedaan
  6. Verbruikt: gespreksduur of aantal verzonden sms-berichten
  7. Type: in het typeveld kunt u zien of het een aankoop, een telefoongesprek of sms-bericht betreft
  8. Tarief: kostprijs (per minuut voor telefoongesprekken of per bericht voor sms-berichten) voor elk item
  9. Nettobedrag: het bedrag dat voor het item is betaald
  10. Btw-bedrag: het btw-bedrag dat voor het object is betaald
  11. Bedrag: het totale bedrag inclusief btw dat voor het object is betaald
  12. Totale btw-bedrag: het totale btw-bedrag dat voor de maand is betaald
  13. Btw-tarief: het toepasselijke belastingtarief waarmee de btw is berekend
  14. Totale brutobedrag: de som van het totale bedrag en de betaalde btw