Wat is het verschil tussen Skype, Skype-vergaderingen en Skype voor Bedrijven?

De Skype die u thuis gebruikt, is ideaal voor kleinere bedrijven met maximaal 20 medewerkers. Deze Skype is gratis, tenzij u tegoed wilt kopen om vaste en mobiele nummers te bellen.

Met Skype Meetings kunt u gratis verbinding maken met uw team. U kunt met maximaal 10 mensen tegelijk samenwerken (tot 3 personen na 60 dagen), met groeps-HD webvergaderen vanaf elk apparaat of besturingssysteem. U kunt schermen delen, de laser-aanwijzer of een whiteboard gebruiken. Organisatoren van vergaderingen hebben ook toegang tot professionele bedieningen zoals de mogelijkheid om deelnemers te dempen of weer in te schakelen. Deze service is momenteel alleen beschikbaar voor mensen in de Verenigde Staten.

Met Skype for Business kunt u tot wel 250 personen toevoegen aan online vergaderingen, krijgt u professionele beveiliging en kunt u accounts van medewerkers beheren. Bovendien is Skype voor Bedrijven in uw Office-apps geïntegreerd. Kosten: $ 2 per maand per gebruiker.

Wilt u meer informatie?
Aan de slag met Skype
Aan de slag met Skype Meetings
Aan de slag met Skype voor bedrijven