Waar vind ik hulp met Skype voor Bedrijven?

Skype is een uitstekend middel om u en uw bedrijf productiever te maken.

Als u een Skype voor Bedrijven-klant bent en u hulp nodig hebt, gaat u naar de klantenondersteuning van Microsoft Office.

Als u een Skype-klant bent en u hulp nodig hebt, zoekt u op de ondersteuningssite naar het probleem of leest u hoe u contact opneemt met de klantenservice van Skype.