Help Skype voor Web

Waarom moet ik een extensie en een nieuwe invoegtoepassing installeren wanneer ik Skype voor web met Chrome gebruik in Windows?

Skype voor web maakt gebruik van een invoegtoepassing om audio- en videogesprekken mogelijk te maken. Chrome ondersteunt de invoegtoepassingstechnologie waarvan Skype voor web gebruikmaakt niet meer. Hierdoor zijn oudere Skype-invoegtoepassingen niet langer compatibel met Chrome in Windows. Als u (video)gesprekken in Skype voor web wilt voeren, moet u de nieuwe Chrome-extensie voor Skype en een nieuwe invoegtoepassing voor Skype voor web installeren, wanneer u zich bij Skype voor web aanmeldt.

Opmerking: als u Chrome in de incognitomodus gebruikt, moet u de invoegtoepassing toestaan om de incognitomodus uit te voeren in de browserinstellingen.

Als u de extensie en de invoegtoepassing liever niet downloadt, opent u Skype voor web via Internet Explorer of Firefox.