Waarom kan ik geen audio- of videogesprekken meer voeren via Skype voor Outlook.com in Chrome in Windows? | Skype-ondersteuning" /> Waarom kan ik geen audio- of videogesprekken meer voeren via Skype voor Outlook.com in Chrome in Windows? | Skype-ondersteuning" /> Waarom kan ik geen audio- of videogesprekken meer voeren via Skype voor Outlook.com in Chrome in Windows?" />

Skype Help

Alle producten

Waarom kan ik geen audio- of videogesprekken meer voeren via Skype voor Outlook.com in Chrome in Windows?

Terug naar zoekresultaten

Skype voor Outlook.com maakt gebruik van een invoegtoepassing om audio- en videogesprekken mogelijk te maken. Chrome heeft de ondersteuning van de technologie voor deze invoegtoepassing, waarvan Skype voor Outlook.com gebruikmaakt, beëindigd. We zijn op dit moment bezig met het doorvoeren van een oplossing voor Chrome, waarmee dit probleem wordt verholpen. Tot die tijd kunt u in Internet Explorer of Firefox naar Outlook.com gaan en gesprekken voeren via Skype voor Outlook.com.