Welke mobiele apparaten kunt u het beste gebruiken met Skype?

Hieronder vindt u een lijst met de beste apparaten volgens Skype-gebruikers. Deze apparaten hebben de beste beoordelingen van gebruikers gekregen met betrekking tot de kwaliteit van Skype-videogesprekken (deze informatie is afkomstig uit feedbackonderzoek waarbij aan gebruikers werd gevraagd om de kwaliteit van videogesprekken te beoordelen). Ook hebben we eigen testen op het gebied van audio en video uitgevoerd. Dus als u uw mobiele apparaat wilt bijwerken, is deze lijst een goed startpunt.

Onderstaande lijst is gebaseerd op onderzoeksresultaten op het gebied van gesprekskwaliteit en testen op het gebied van audio-/videoprestaties voor Skype. Deze lijst is bijgewerkt op 19 februari 2016. Bent u op zoek naar gecertificeerde apparaten voor Skype voor Bedrijven?

Android

• ASUS Nexus 7
    • Galaxy Tab S2 9.7
    • HTC One
    • Huawei P8 Lite
    • Huawei P9 Lite
    • Lenovo Tab 2 A7-10
    • Lenovo Tab 2 A10-70
    • Lenovo Yoga Tablet 10
    • Samsung Galaxy Ace Style
    • Samsung Galaxy Note 8.0
    • Samsung Galaxy Note 10.1
    • Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
    • Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    • Samsung Galaxy Tab 3 10.1
    • Samsung Galaxy Tab 3 8.0
    • Samsung Galaxy Tab A 8.0
    • Samsung Galaxy Tab E 9.6
    • Samsung Galaxy Tab S 10.5
    • Samsung Galaxy Tab S 8.4
    • Xiaomi Redmi Note 3

Kindle

• Amazon Kindle Fire HD (4e generatie)
    • Amazon Kindle Fire HDX (3e generatie)

iOS

• Apple iPad (derde generatie)
    • Apple iPad (vierde generatie)
    • Apple iPad 2
    • Apple iPad Air
    • Apple iPad Air 2
    • Apple iPad mini
    • Apple iPad mini 2
    • Apple iPad mini 3
    • Apple iPhone 4s
    • Apple iPhone 5
    • Apple iPhone 5c
    • Apple iPhone 5s
    • Apple iPhone 6
    • Apple iPhone 6 Plus
    • Apple iPhone 6s
    • Apple iPhone 6s plus
    • Apple iPod touch (vijfde generatie)
    • Apple iPod Touch (zesde generatie)

Windows Phone

• Microsoft Lumia 532 Dual SIM
    • Nokia Lumia 520
    • Nokia Lumia 630
    • Nokia Lumia 635
    • Nokia Lumia 1020

Als u een fabrikant van apparaten bent en u wilt graag dat uw apparaat op de lijst komt te staan, volgt u het programma voor Skype-compatibele apparaten. Meer informatie.

Houd er rekening mee dat er bij sommige apparaten onderdelen worden gewijzigd tijdens de levensduur van het apparaat. Dit kan invloed hebben op de prestaties van Skype. De bovenstaande aanbevolen apparaten zijn gebaseerd op een groot aantal gebruikers en apparaten; de prestaties van uw apparaat kunnen verschillen.