Hoe kan ik betalen met behulp van CashU?

CashU* is een online betaalmethode die u gebruiken kunt om te kopen Skype Credit en andere Skype functies en de producten zonder het gebruik van een credit card.

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Een Skype om product te kopen met behulp van CashU:

1. Log op uw account en selecteer het product dat u wilt kopen.
  2. Geef uw factuurgegevens naam en adres, klik op volgende.
  3. Schakel onder betalingsopties voor andere en CashU in de vervolgkeuzelijst. Opmerking dat CashU niet beschikbaar in alle landen is. Controleer de manieren om te betalen in uw land.

4. Gelezen en ga akkoord met de Terms of Service, en klik op Doorgaan. U zal worden doorgestuurd naar CashU website.
  5. Kies uw betalingsmethode, en volg de aanwijzingen op het scherm instructies om uw aankoop te voltooien.

Houd er rekening mee dat uw standaardvaluta kan niet worden ondersteund door CashU rechtstreeks en we de kosten van uw bestelling automatisch op geldende Europese CentraleBank tarieven kan omzetten.

CashU kan niet worden gebruikt voor Auto-Opladen. Als u een abonnement kopen en u als uw betalingsmethode CashU, zul je ervoor te zorgen dat uw Skype Credit evenwicht is voldoende gefinancierd via CashU betalingen te betalen voor uw abonnement op de verlengingsdatum.

Alle restituties zijn onderworpen aan Skype de restitutiebeleid.