Help iPad

Hoe voer ik een groepsgesprek in Skype voor iPad?

Als u de nieuwste versie van Skype voor uw iPad downloadt, kunt u gratis audiogesprekken voeren met maximaal 25 personen (24 plus uzelf). Meer informatie over groepsvideogesprekken.

Audiogesprekken voeren met meerdere personen

U moet een groep aanmaken, als u dat nog niet had gedaan, een bestaande groep selecteren op het tabblad Recent of personen toevoegen aan uw huidige één-op-één gesprek. Klik op het belpictogram als u hier mee klaar bent. Skype belt uw groep en als iedereen verbonden is, bent u klaar.

Tijdens een groepsgesprek kunt u het volgende doen:

• Tikken op om uw video in of uit te schakelen.
  • Tikken op om de microfoon in of uit te schakelen.
  • Tikken op om met het toetsenblok personen toe te voegen aan het groepsgesprek
  • Tikken op om personen toe te voegen aan het groepsgesprek.
  • Tikken op om het gesprek te beëindigen.

Om een binnenkomend groepsgesprek aan te nemen, tikt u op de groene beltoets De beltoets..

Een groepsgesprek beheren

Door te tikken op de groepskoptekst kunt u eenvoudig het groepsgesprek beheren:

hier kunt u:

• De deelnemers aan het groepsgesprek zien
  • Personen verwijderen uit het gesprek door het rode telefoonpictogram te selecteren
  • Mensen uit de groep toevoegen die nu geen deel uitmaken van het gesprek door het groene telefoonpictogram te selecteren
  • Deelnemers toevoegen