Help iPhone

Kan ik Skype voor iPhone op mijn Apple Watch gebruiken?

Ja. Skype voor iPhone ondersteunt verschillende functies van Apple Watch. U moet dan wel versie 5.12.2 of hoger op uw iPhone hebben geïnstalleerd. (Als u de nieuwste versie nodig hebt, kunt u deze hier downloaden.)

We ondersteunen momenteel de volgende functies:

• Chatmeldingen snel beantwoorden met vooraf gedefinieerde korte antwoorden, één emoticon of de spraak-naar-tekst-functie.
  • Binnenkomende oproepen beantwoorden met aflevering op uw iPhone.
  • Controleren op ongelezen berichten en deze snel beantwoorden voordat u naar de volgende gaat (zie hieronder).
  • Een nieuw bericht verzenden naar contactpersonen in uw Favorieten (op dezelfde manier als voor snel beantwoorden).