Upgrade nu naar Skype voor Windows-bureaublad

Op 7 juli 2015 hebben we Skype voor modern Windows uitgeschakeld. Download Skype voor Windows-bureaublad om Skype optimaal te benutten, inclusief groepsvideogesprekken, scherm delen en meer.

Als u een tablet met Windows RT gebruikt en u geen bureaubladtoepassingen kunt installeren, hoeft u niets te doen. De modern-app blijft functioneren.

Als u Skype op een ander apparaat met Windows wilt blijven gebruiken, moet u Skype voor Windows-bureaublad downloaden en installeren en vervolgens Skype voor modern Windows verwijderen. Raadpleeg voor informatie deze handleiding voor de upgrade van de ene app naar de andere.

Skype downloaden

Als u Skype voor modern Windows gebruikt (de versie die wordt beëindigd), ziet uw Skype-ervaring er als volgt uit:

Wanneer u de upgrade naar Skype voor Windows-bureaublad hebt uitgevoerd, ziet uw Skype-ervaring er als volgt uit:

Meer informatie over de voordelen van de upgrade naar Skype voor Windows-bureaublad.

Meer informatie over wat er gebeurt met uw chatgeschiedenis wanneer u een upgrade uitvoert.