Wat gebeurt er met mijn chatgeschiedenis wanneer ik een upgrade naar Skype voor Windows-bureaublad uitvoer?

Uw chatgeschiedenis van de afgelopen 30 dagen wordt in de cloud opgeslagen. U ziet deze dus wanneer u zich bij Skype aanmeldt vanaf een ander apparaat of platform.

Gesprekken ouder dan 30 dagen gaan verloren wanneer u de upgrade uitvoert. Als u een bepaald gesprek wilt bewaren, moet u dit kopiëren en plakken in een document voordat u de upgrade uitvoert.

Een gesprek ouder dan 30 dagen opslaan:

1. Zoek de chatsessie die u wilt opslaan.
  2. Selecteer de tekst: klik met de linkermuisknop of raak de tekst in de chatsessie aan en houd deze ingedrukt en scrol vervolgens omhoog naar het begin van de chatsessie. De tekst wordt geselecteerd, terwijl u scrolt.
  3. Wanneer u de gewenste hoeveelheid tekst hebt geselecteerd, laat u de muisknop/het scherm los, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Kopiëren.
  4. Open een document (Microsoft Word, Kladblok of iets vergelijkbaars), klik met de rechtermuisknop en selecteer Plakken.
  5. Sla het document op.