Hoe kan ik met de koppeling die ik heb ontvangen deelnemen aan een Skype-gesprek?

Bent u via een koppeling of e-mail uitgenodigd voor een Skype-gesprek? Dan kunt u gemakkelijk deelnemen, ook als u niet over Skype beschikt. Klik op de koppeling om aan de slag te gaan.

• Als Skype op uw computer is geïnstalleerd, wordt het programma gestart en gaat u naar het gesprek.
    • Als Skype niet op uw computer is geïnstalleerd of u geen Skype-account hebt, wordt het gesprek in Skype voor Web geopend en kunt u als gast deelnemen.
    • Als u deelneemt via een mobiel apparaat, wordt Skype op uw mobiele apparaat gestart. Als Skype niet op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd, moet u het programma installeren voordat u aan een gesprek kunt deelnemen, en daarna opnieuw op de koppeling klikken.
    • Als de koppeling niet werkt, moet u controleren of de koppeling correct is gekopieerd (als u kopiëren en plakken hebt gebruikt) of juist is getypt (als u de koppeling in de browser hebt getypt). Houd er rekening mee dat de maker van het gesprek de instellingen op elk moment kan wijzigen. Dit kan ertoe leiden dat u niet aan het gesprek kunt deelnemen.

Deelnemen aan gesprekken met een gastaccount voor Skype voor Web:

• Als u geen Skype-account hebt, kunt u als gastgebruiker deelnemen aan een gesprek. Uw gastaccount verloopt na 24 uur en is uitsluitend bestemd voor het gesprek waarvoor u bent uitgenodigd. Uw gastaccount kan niet aan een lijst met contactpersonen worden toegevoegd of één-op-één-berichten ontvangen. Als u van alle voordelen en functies van Skype wilt profiteren, kunt u een volledig account maken.

Deelnemen aan Skype-gesprekken via koppelingen wordt op de volgende platformen ondersteund:

• Skype voor Windows-bureaublad
    • Skype voor Windows 10
    • Skype voor Mac
    • Skype voor iPhone
    • Skype voor iPad
    • Skype voor Android
    • Skype voor Web