Start Skype voor Mac

Mijn telefoonnummer verifiëren om mijn vrienden automatisch toe te kunnen voegen in Skype voor Mac

In Skype voor Mac wordt u gevraagd uw telefoonnummer te verifiëren als u mensen in uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te controleren zodat anderen u snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van uw contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Uw nummer verifiëren:

1. Voer uw telefoonnummer in het aangegeven veld in.
    2. Zorg ervoor dat u het juiste land voor uw nummer hebt geselecteerd.
    3. Klik op de pijltoets; we sturen ter controle een sms met een pincode naar het nummer dat u hebt ingevoerd.

4. Voer de code in die wij u als sms hebben gestuurd.

5. U ziet in Skype wanneer het klaar is:

6. Skype zoekt op uw apparaat naar contactpersonen die u kent en die ook Skype gebruiken.
    7. Als u een Skype-account hebt, kunt u het adresboek van uw Mac toevoegen om verbinding te maken met uw vrienden:

Als u een Microsoft-account hebt, kunt u de adresboeken van Google, Yahoo, LinkedIn en de Mac toevoegen om verbinding te maken met uw vrienden:

Als u problemen hebt met het verifiëren van uw telefoonnummer:

• U kunt het later opnieuw proberen: ga naar Skype > Voorkeuren, selecteer daarna contactpersonen en klik op Gecontroleerde contactgegevens. Klik op het plusteken: