Start Skype voor Mac

Hoe zorg ik ervoor dat ik in Skype voor Mac kan worden gevonden?

Als u de nieuwste versie van Skype voor Mac hebt gedownload, als nieuwe of bestaande gebruiker, wordt u gevraagd uw mobiele nummer te verifiëren, zodat u automatisch vrienden aan Skype kunt toevoegen. Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te verifiëren en automatisch vrienden uit uw adresboek die ook Skype gebruiken toe te voegen.

Zorgen dat u kunt worden gevonden in de nieuwste versie van Skype voor Mac:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Ga naar Skype> Voorkeuren...
    3. Selecteer Contacten.
    4. U kunt Voeg automatisch vrienden toe in- of uitschakelen, de adresboeken selecteren die u wilt toevoegen en uw Gecontroleerde contactgegevens bijwerken: