Wat zijn gastgebruikers in Skype-gesprekken?

Gastgebruikers is een nieuwe functie in Skype voor Web waardoor u kunt spreken met vrienden ongeacht of ze Skype hebben. Het gaat hierbij om een tijdelijk account dat 24 uur geldig is en uitsluitend bestemd is voor het gesprek waarvoor de gast is uitgenodigd. U kunt een gastgebruiker niet toevoegen als contactpersoon en geen één-op-één-bericht sturen. Deze worden niet bezorgd. Wanneer het gespreksvenster wordt gesloten, vervalt automatisch het account.