Kan ik me op een mobiel apparaat via Facebook aanmelden bij Skype?

Nee, aanmelden met de Facebook-functie wordt alleen ondersteund op Skype voor Windows-bureaublad en Skype voor Web. Als u Skype op een mobiel apparaat wilt gebruiken, moet u zich aanmelden met een Skype-naam of met een Microsoft-account.

Als u via Facebook een Skype-account hebt aangemaakt en u geen Skype-naam of Microsoft-account hebt, raden we u aan een nieuw Skype-account aan te maken. U kunt zich vervolgens op het nieuwe account op Skype voor uw mobiele telefoon aanmelden.