Wat zijn GIF's, stickers en Mojis in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Voor die momenten waarop woorden of emoticons</c0> ontoereikend zijn, kunt u zichzelf in uw expresberichten uitdrukken met GIF's, stickers of Moji's.

Expression Picker Window

U kunt als volgt een GIF, sticker of Moji in een chatbericht verzenden:

1. Selecteer de uitdrukkingskiezer expression picker icon in het gespreksvak.
    2. Selecteer de knop GIF GIF button, sticker Stickers buttonof Moji Mojis button  boven aan het venster uitdrukkingskiezer.
    3. Gebruik Search button Zoeken en blader vervolgens om door de opties te bladeren.
      • U kunt ook op een van de categoriepictogrammen onderaan klikken en vervolgens door de opties schuiven.
    4. Een voorbeeld van een GIF, sticker of Moji bekijken en naar de chat verzenden:
      • Mobiel: tik op een GIF of Moji om een voorbeeld te bekijken en tik vervolgens op de knop Verzenden Send button. Voor stickers wordt een voorbeeld weergegeven terwijl u bladert. Tik op een sticker om te verzenden.
      • Bureaublad</c0>: plaats de muisaanwijzer op een GIF, sticker of Moji en klik erop om deze te verzenden.
    Opmerking: GIF's en stickers worden niet ondersteund in Skype op Android 4.0.4 - 5.1.

De GIF‘s, stickers en Mojis die u kunt verzenden zijn afhankelijk van uw locatie. Sommige zijn alleen beschikbaar in bepaalde regio's. U kunt echter alles van uw vrienden ontvangen, waar ter wereld u ook bent.