Wat zijn Mojis?

Mojis zijn korte videoclips die u kunt gebruiken om uw gevoel uit te drukken in uw chatberichten – wanneer woorden of emoticons niet genoeg zijn. We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de leukste en meest bekende momenten uit tv-programma's en films, die u kunt bekijken en naar uw vrienden kunt sturen. Bovendien voegen we voortdurend nieuwe films en personages toe aan onze verzameling, dus houd de Moji-tabbladen in de gaten voor updates.

Een Moji bekijken en in chatbericht verzenden:

1. Selecteer de smiley in het gespreksvak.
  2. Kies een van de Moji-tabbladen.

A. Bekijk onder Aanbevolen een selectie van recent toegevoegde Mojis en een aantal van onze populairste selecties.
    B. De categorieën die momenteel beschikbaar zijn: Hollywood, BBC, de Muppets, Bollywood, Angry Birds, lente en liefde. Er worden binnenkort nieuwe categorieën toegevoegd. Houd dus in de gaten of er updates zijn.
  3. Zoek de Moji die u wilt gebruiken. U kunt erop klikken of tikken om hem te bekijken. Op uw Android- of iOS-apparaat kunt u ook zoeken naar de Moji die u wilt verzenden door de zoekknop te selecteren.
  4. Als u de Moji wilt verzenden, selecteert u hem opnieuw en drukt u op Enter of klikt of tikt u op Verzenden.

U kunt Mojis verzenden en ontvangen in de nieuwste Skype voor Windows-bureaublad, Mac OS X, iOS, Android en Skype voor Web. Zorg dus dat u de nieuwste versie gebruikt. Moji’s worden niet ondersteund door Windows XP en Vista. Als uw versie van Skype uw ontvangen Mojis niet kan afspelen, ziet u een webkoppeling om de Mojis weer te geven.

Welke Mojis u kunt verzenden, is afhankelijk van uw locatie: sommige Mojis zijn alleen beschikbaar in bepaalde regio's. U kunt echter elke Moji van uw vrienden ontvangen, waar in de wereld u ook bent.