Wat is de basisfunctionaliteit van Skype in Windows 10?

In Windows 10 is basisfunctionaliteit van Skype geïntegreerd. Bereik uw vrienden of familie op elk gewenst moment vanaf uw pc voor een chat, een videogesprek of een spraakgesprek - zelfs als zij iOS- of Android-apparaten gebruiken. Omdat het is geïntegreerd, hoeft u niet te stoppen met waar u mee bezig bent om een afzonderlijke app te openen - u kunt contact houden vanuit uw game, uw werk of tijdens surfen op internet. Leer hier hoe u aan de slag gaat.

Wilt u meer doen? Skype voor Windows is de app die alle Skype-functionaliteit bevat, zodat u samen meer kunt doen. Bestanden verzenden, delen wat er op uw scherm staat of uw gesprekken of berichten vertalen, zijn enkele van de handige functies. Download Skype voor Windows 10 Desktop.

Ga voor meer hulp of meer informatie naar de site met ondersteuning voor Skype of de Skype Community.