Help Windows Phone

Wat is de basisfunctionaliteit van Skype in Windows 10 Mobile?

In Windows 10 Mobile is basisfunctionaliteit van Skype geïntegreerd - dat is pas handig! Zonder iets te installeren en de mogelijkheid om iOS- en Android-apparaten en pc's te bereiken, hoeft u zich niet meer af te vragen welke app u gaat gebruiken om gratis berichten te verzenden of gratis gesprekken te voeren via uw internetverbinding. Uw gesprekken worden zelfs op al uw apparaten gesynchroniseerd. Leer hier hoe u aan de slag gaat.

Wilt u meer doen? De Skype-app voor mobiele Windows-apparaten is de app die alle Skype-functionaliteit bevat, zodat u samen meer kunt doen. Enkele handige functies zijn bijvoorbeeld bestanden verzenden voor feedback, een locatie gebruiken om elkaar te ontmoeten of groepsberichten verzenden. Download Skype voor Windows Phone.

Ga voor meer hulp of meer informatie naar de site met ondersteuning voor Skype of de Skype Community.