Wat is nieuw in Skype voor Web en Skype voor Outlook.com?

Wat is nieuw in de releases voor Skype voor Web en Skype voor Outlook.com? Bent u benieuwd naar de nieuwe functies en verbeteringen in elke versie? Raadpleeg de onderstaande tabel voor alle details over de meest recente versies.

Versie

Wijzigingen en nieuwe functies

Skype 1.69 voor Web en Outlook.com

• Gebruikers kunnen sms-berichten verzenden

• Openingspagina voor nieuwe gebruikers van Skype voor Web

• Algemene oplossingen

Skype 1.67 voor Web en Outlook.com

• Gebruikers zien hun Skype-id op de profielpagina (of in het profielvak)

• Sms-instellingen nu onderverdeeld in twee categorieën: chatinstellingen en chatweergave

• Algemene oplossingen

Skype 1.65 voor Web en Outlook.com

• Algemene oplossingen

Skype 1.64 voor Web en Outlook.com

• Algemene oplossingen

Skype 1.62 voor Web en Outlook.com

• Eerste release van één-op-één videogesprekken voor Skype voor Web in de Chrome-browser voor Linux of Chromebook
  • Algemene oplossingen

Skype 1.61 voor Web en Outlook.com

• Maak uw favoriete gesprekken of contactpersonen nu vast aan de bovenkant van uw recente gesprekken via Skype voor Web.

• Schakel ons nieuwe donkere thema in via Instellingen via Skype voor Web

• Kopieer een chatbericht en plak deze in het chatvenster. Het wordt vervolgens weergegeven als een geciteerd bericht.

• Kies of u een tekst als quote wilt kopiëren of een tekst alleen wilt kopiëren als u een bericht markeert.

• Schakel gespreksmeldingen in of uit in Outlook.com.

• U kunt emoticons nu uitschakelen via Instellingen.
  • Skype voor Web geeft nu op alle berichten een tijdstempel weer als knopinfo.
  • Gebruikers hebben de mogelijkheid om /ME messages (/MIJ-berichten) te verzenden. Probeer bijvoorbeeld eens om “/me loves Skype” (”/mij houdt van Skype”) in een chatbericht te typen en kijk wat er gebeurt ;).

Skype 1.60 voor Web en Outlook.com

• Kopieer nu een bericht en verzend het als een citaat.

• Schakel gespreksmeldingen in of uit in Skype voor Web.

• Standaardinstellingen voor geluidsmeldingen in Skype.com.

Skype 1.59 voor Web en Outlook.com

• We hebben de versmalde Mediabalk beschikbaar gesteld via Skype voor Outlook.com.

• Nieuwe gefocuste weergave voor groepsgesprekken. Selecteer nu één actieve spreker om op het podium weer te geven.

• Markeer gesprekken als gelezen: klik eenvoudig met de rechtermuisknop en selecteer Markeren als gelezen.

• @mentions-bètafunctie is nu uitgeschakeld.

Skype 1.58 voor Web en Outlook.com

• Nieuwe gespreksmarkering die het aantal ongelezen berichten weergeeft.

• Nieuwe indeling van videogesprekken met de actieve spreker centraal op het podium.

• Zoeken naar personen in uw lijst Geblokkeerd wordt nu ondersteund.

• Uw profiel synchroniseert nu met andere Skype clients.

• UX-verbeteringen bij onbeantwoorde oproepen.

Skype 1.57 voor Web en Outlook.com

• U kunt nu berichten van andere personen “tussen aanhalingstekens” verzenden.

• Nieuwe instellingen voor bewegende en grote emoticons.

• Functie ‘vrienden automatisch toevoegen’.

• Maak uw favoriete gesprekken of contactpersonen nu vast aan de bovenkant van Recent.

Skype 1.56 voor Web en Outlook.com

• Verbeterde UI voor Skype-gesprekken.

• Alle spraak- en videogesprekken beginnen nu op het volledige scherm.

• Binnenkomende gesprekken kunnen worden gedempt in Skype voor Outlook.com.

Skype 1.55 voor Web en Outlook.com

• Nieuwe instelling om suggesties voor emoticons in of uit te schakelen.

Skype 1.54 voor Web en Outlook.com

• Verbeterde UI voor berichten ontvangen als quotes.

• Verbeterde UI om microfoon- en luidsprekermachtigingen in te schakelen om te bellen met Skype.

• Gebruikers kunnen nu tijdens een gesprek microfoon en luidsprekers wijzigen.

• Verbeterde instelling voor meldingen; gebruikers kunnen het meldingsgeluid nu uitschakelen.

• Verbeterde berichtmeldingen.

Skype 1.52 voor Web en Outlook.com

• Verbeterde bot-profielen.

• Algemene oplossingen en verbeteringen.

Skype 1.51 voor Web en Outlook.com

• Verbeterde meldingen.

Skype 1.50 voor Web en Outlook.com

• De mogelijkheid om het gedeelde scherm te bekijken voordat u het aan het publiek wordt weergegeven.

• De mogelijkheid om aan een gesprek deel te nemen als een Gast via Skype.com met behulp van Skype voor Web.