Skype-integratie voor Slack instellen

Samenwerken met collega's gaat nu nog beter met Skype-integratie voor Slack! U kunt gratis Skype-gesprekken starten vanuit Slack. Volg deze eenvoudige stappen hieronder.

Uw Skype-integratie voor Slack instellen:

1. Meld u aan bij uw Slack-account.
  2. Ga naar skype.com/slack en klik op de knop Toevoegen aan Slack om te beginnen.
  3. Bevestig het team dat u wilt toevoegen aan de integratie voor Slack.

A. Het team waarmee u momenteel bent aangemeld is het eerste team dat wordt weergegeven. Als dit het team is dat u zoekt, klikt u erop.
    B. Klik op Aanmelden als een ander team om naar een ander team over te schakelen.
  4. Klik op Autoriseren om de instelling te voltooien.

5. U kunt nu een nieuw Skype-gesprek starten.

Wilt u meer informatie?

Een Skype-gesprek starten vanuit Slack
Deelnemen aan een Skype-gesprek vanuit Slack