Hoe voeg ik de Skype-deelknop toe op mijn website?

Met de knop Delen kunnen bezoekers gemakkelijk en direct inhoud van uw website delen met hun Skype-netwerk. Om inhoud te delen, hoeft iemand alleen te klikken op de knop Delen op uw site.

De knop Delen is eenvoudig te integreren en ondersteunt zowel desktopsites als mobiele sites. Voer de volgende stappen uit om de knop Delen op te halen:

1. Ga naar de pagina voor de knop Delen

2. Kies in de vervolgkeuzelijst de knopstijl die het beste past bij uw website. Er zijn 4 kant-en-klare stijlen die kunnen worden aangepast aan uw site: Grote knop Delen, kleine knop Delen, pictogram met cirkel of pictogram met vierkant.  Als de kant-en-klare knoppen niet bij de stijl van uw website passen, kunt u voor de aangepaste optie kiezen om zelf een knop maken.
  3. Kies de URL die met de knop wordt gedeeld. Selecteer Gebruik pagina-URL om de pagina waar de knop getoond wordt te delen. Selecteer het tekstvak en voer de URL in om een andere pagina te delen.
  4. Bekijk een voorbeeld van de knop Delen om de knop die u hebt gemaakt te testen.
  5. Kopieer en plak de code die wordt gegenereerd. De instructies voor het plaatsen van de code worden als opmerkingen opgenomen in de code.