Wat is de knop Delen voor Skype?

Met de knop Delen kunt u gemakkelijk inhoud van websites delen met uw Skype-netwerk. De knop Delen werkt op browsers op zowel uw desktop als uw mobiele apparaat. Voer de volgende stappen uit als u iets wilt delen:

1. Klik op de knop Delen in uw browser.

2. Als u nog niet bent aangemeld bij Skype in uw browser, wordt er een pop-upvenster of een nieuw tabblad weergegeven waarin u wordt gevraagd om u aan te melden bij Skype.

3. Wanneer u bent aangemeld, ziet u het scherm Delen op Skype:

A. Een voorbeeld van de webpagina die u deelt.
    B. Een tekstvak waarin u een bericht kunt toevoegen
    C. Een zoekveld om te zoeken naar uw Skype-contactpersonen of recente gesprekken die u delen wilt
    D. Een lijst van uw Skype-contactpersonen en recente gesprekken
  4. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Verzenden . In een mobiele browser wordt de verzendknop in de rechterbovenhoek weergegeven. Het pop-upvenster of het tabblad wordt automatisch gesloten.
  5. Als u meerdere Skype-accounts hebt en wilt delen met behulp van een ander account, doet u het volgende in het scherm Delen op Skype:
  • Klik in de browser van uw pc op uw avatar in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Afmelden of selecteer Mijn account om uw account te openen.
  • Tik in de browser van uw mobiele apparaat op Aangemeld als boven aan het scherm en tik op Afmelden of tik op Mijn Account om uw account te openen.

Nadat u zich hebt afgemeld, wordt u gevraagd u opnieuw aan te melden. Nadat u met uw andere account bent aangemeld, wordt u teruggeleid naar het scherm Delen op Skype in uw browser om vanaf dat account te delen.