Hoe betaal ik met Alipay?

Alipay* is een online betaalwijze die u kunt gebruiken om Skype-tegoed en andere functies en producten van Skype te kopen zonder creditcard.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Als u een Skype-product met Alipay wilt aanschaffen, gaat u als volgt te werk:

1. Meld u aan bij uw account en selecteer het product dat u wilt kopen.
    2. Voer uw naam en factuuradres in en klik op Volgende.
    3. Selecteer bij de betalingsopties Andere en Alipay in de vervolgkeuzelijst.
    4. Lees en accepteer de servicevoorwaarden en klik op Doorgaan. U wordt doorgestuurd naar de website van Alipay.
    5. Kies uw betaalwijze en volg de instructies op het scherm om uw aankoop te voltooien.

Houd er rekening mee dat uw standaardvaluta mogelijk niet rechtstreeks door Alipay wordt ondersteund. Mogelijk converteren we de kosten van uw bestelling automatisch naar de huidige wisselkoersen van de Europese Centrale Bank.

Alipay kan niet worden gebruikt voor auto-opladen. Als u een abonnement aanschaft met Alipay als uw betaalwijze, moet u ervoor zorgen dat uw Skype-tegoed over voldoende Alipay beschikt om uw abonnement te kunnen betalen op de vernieuwingsdatum.

Alle restituties zijn onderworpen aan het restitutiebeleid van Skype.