Wilt u de foto delen die u drie weken geleden hebt gemaakt op uw telefoon of dat recept dat u op uw computer hebt opgeslagen? U kunt foto's, bestanden en websites delen met uw vrienden op Skype via Windows, Mac, Linux, Android-telefoon of -tablet en iPhone of iPad.

Volg deze stappen om te delen vanuit Windows.

1. Open Bestandenverkenner .

2. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding of het bestand dat u wilt delen.

3. Selecteer Delen met Skype .

4. Gebruik de Search of blader door uw contactpersonen totdat u de gewenste contactpersoon hebt gevonden.

5. Selecteer Verzenden naast de contactpersoon die u wilt delen.

Zodra de foto of het bestand is voltooid, wordt deze gedeeld met Skype. U kunt meer contactpersonen kiezen met wie u wilt delen of de Delen met Venster.

Volg deze stappen om delen en delen vanaf uw Mac in te stellen.

1. Open de knop Finder .

2. Zoek en Control en klik op de afbeelding of het bestand dat u wilt delen.

3. Selecteer Openen met en selecteert u Skype .

4. Gebruik de Search of blader door uw contactpersonen totdat u de gewenste contactpersoon hebt gevonden.

5. Selecteer Verzenden naast de contactpersoon die u wilt delen.

Zodra de foto of het bestand is voltooid, wordt deze gedeeld met Skype. U kunt meer contactpersonen kiezen met wie u wilt delen of de Delen met Venster.

Volg deze stappen om te delen vanuit Linux.

1. Zoek en klik met de rechtermuisknop op de afbeelding of het bestand dat u wilt delen.

2. Selecteer Delen met Skype .

3. Gebruik de Search of blader door uw contactpersonen totdat u de gewenste contactpersoon hebt gevonden.

4. Selecteer Verzenden naast de contactpersoon die u wilt delen.

Zodra de foto of het bestand is voltooid, wordt deze gedeeld met Skype. U kunt meer contactpersonen kiezen met wie u wilt delen of de Delen met Venster.

Volg deze stappen om delen in iOS voor Skype in te schakelen.

1. Open Foto 's Of Safari .

2. Tik op de afbeelding of ga naar de website die u wilt delen.

3. Tik op de knop Delen Knop iOS-knop delen .

4. Als u Skype niet hebt opgenomen in de opties voor delen:

• Swipe naar links en tik op Meer .

• Tik Bewerken om Skype toe te voegen aan Favorieten .

• U kunt Skype ook omhoog en omlaag verplaatsen in de lijst, zodat dit de eerste optie is wanneer u een foto of website wilt delen. Tik gewoon op de knop en houd de Verplaatsen aan de rechterkant en sleep Skype naar de gewenste locatie.

• Tik Gedaan boven aan het scherm.

5. Tik Skype om te beginnen met het delen van uw website of foto.

6. Selecteer uw Skype-contactpersoon en tik op Verzenden .

Zodra u klaar bent, wordt de foto of website gedeeld met Skype en wordt u teruggeleid naar uw locatie.

Volg deze stappen om te delen vanaf uw Android-telefoon of -tablet.

1. Open uw fotogalerie of uw browser.

2. Tik op de afbeelding of ga naar de website die u wilt delen.

3. Tik op de knop Delen Knop Android-knop delen .

• Afhankelijk van de browser die u gebruikt, moet u mogelijk op de Meer Knop Menuknop Meer om de Delen in uw browser.

4. Tik Skype in de lijst met opties voor delen.

• Als u eerder via Skype hebt gedeeld, kunt u ook kiezen uit contactpersonen met wie u vaak hebt gedeeld bovenaan de opties voor delen om direct met die contactpersoon te delen.

5. Kies een contactpersoon met wie u wilt delen. Voer desgewenst een bericht in.

6. Tik Verzenden .

Zodra u klaar bent, wordt de foto of website gedeeld met Skype en wordt u teruggeleid naar uw locatie.