Vanaf uw iOS-apparaat delen via Skype

U kunt foto's en websites rechtstreeks vanaf uw apparaat delen met uw vrienden op Skype door delen via Skype in te schakelen in iOS.

Voer de volgende stappen uit om de functie in te schakelen:

1. Open Foto's of Safari.
    2. Tik op de afbeelding of ga naar de website die u wilt delen.
    3. Tik op de knop Delen .
    4. Veeg naar links in de opties voor delen en tik op Meer.

5. Schakel Skype in.

6. U kunt Skype verplaatsen in de lijst, zodat Skype bijvoorbeeld als de eerste optie wordt weergegeven wanneer u een foto of website wilt delen. Houd het pictogram aan de rechterkant aangetikt en sleep Skype naar de gewenste positie.
    7. Tik op Gereed aan de bovenkant van het scherm.
    8. Skype wordt nu weergegeven in uw lijst met opties voor delen - tik op Skype om websites of uw foto's te delen.

9. Selecteer uw Skype-contactpersoon en tik op Send (Verzenden).

De foto of de website wordt gedeeld via Skype en u keert terug naar waar u vandaan komt.