Telefoons bellen met Skype

Bel met Skype telefoonnummers over de hele wereld met geweldig lage tarieven zonder piektijden. Of het nu een familielid is die geen Skype gebruikt of een collega aan de andere kant van de wereld die zo ongeveer getrouwd is met zijn bureautelefoon, ze zijn slechts één telefoontje ver weg.

U kunt telefoonnummers bellen met Skype op

• Windows
  • Android
  • iOS
  • Mac
  • Windows Phone
  • Linux

Download Skype voor elk apparaat op de Skype-downloadpagina.

Het is heel eenvoudig

Meer hulp nodig?

Doe meer met Skype

• Bel internationaal vanaf elke telefoon met lage gesprekskosten met Skype To Go.
  • Neem een Skype-nummer, zodat uw vrienden een telefoonnummer kunnen bellen en u op Skype kunnen bereiken.
  • Een sms-bericht verzenden met Skype-tegoed.
  • Online met meer dan twee miljoen openbare hotspots wereldwijd met Skype WiFi.