Waarom heb ik een Skype-contactpersoon in mijn lijst met contactpersonen?

De Skype-contactpersoon is een ingebouwde Skype gecertificeerde bot die tips, updates en nieuws geeft over Skype en andere Microsoft-producten en -diensten.

Hoe werkt dat?

De Skype-bot werkt zoals een normale contactpersoon. U kunt de instellingen voor meldingen van de contactpersoon aanpassen zoals u gewend bent op uw apparaat. U kunt de contactpersoon ook verwijderen of blokkeren. Wees u ervan bewust dat als u de Skype-bot blokkeert, u deze niet opnieuw kunt toevoegen. We adviseren om dit niet te doen, zodat u tips, nieuws en updates van Skype en andere Microsoft-producten en -diensten blijft ontvangen.

Skype-bot in contactenlijst

Als Skype nieuw voor u is, wordt de Skype bot automatisch toegevoegd aan uw contactpersonen. Deze functie wordt ook ingevoerd voor bestaande gebruikers, dus blijf op de hoogte!

Hoe weet ik dat het een echte agent is?

Er zijn enkele manieren waarop u kunt zien dat dit de officiële gecertificeerde Skype-bot is:

• Deze wordt automatisch aan uw contacten toegevoegd; u wordt niet gevraagd deze toe te voegen.
  • Normale avatars zijn rond. De avatar van de Skype-bot is zeshoekig.
  • U ziet u een blauw vinkje naast de naam van de contactpersoon.
  • Het profiel van de Skype-bot vermeldt Skype Gecertificeerd.
  • Hij kan als 28:concierge in uw lijst voorkomen.

Profielinfo van de Skype-bot