Wat is de Skype-extensie?

Met de Skype-extensie kunt u uw favoriete pagina's delen met uw contactpersonen met Delen op Skype, en Skype voor Web met één klik rechtstreeks starten vanuit uw Chrome- of Firefox-browsers.

Pictogram Skype-extensie in de werkbalk van de browser

Haal de Skype-extensie op voor Chrome en Firefox.

1. Zoek een webpagina die u wilt delen en klik op de Skype-extensie die in uw browser is geïnstalleerd en selecteer Delen op Skype.

De Skype-extensie Delen op Skype in de werkbalk van de browser
  2. Als u nog niet bent aangemeld bij Skype in uw browser, verschijnt een pop-upvenster of een nieuw tabblad waarin u wordt gevraagd om u aan te melden. Voer uw gegevens in en klik op Aanmelden.
  3. Het scherm Delen verschijnt.

Details van het scherm Delen

A. Voorbeeld van de webpagina die u deelt
    B. Tekstvak waarin u een bericht kunt toevoegen
    C. Zoekveld om te zoeken naar de contactpersoon of groep waarmee u wilt delen
    D. Lijst van uw Skype-contactpersonen en recente gesprekken
  4. Kies één of meer contactpersonen met wie u de webpagina wilt delen, of gebruik het zoekveld om uw Skype-contactpersonen te vinden als u ze niet ziet in de lijst. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop Verzenden. De webpagina wordt gedeeld met de contactpersonen die u hebt geselecteerd en het pop-upvenster of tabblad sluit automatisch.
  5. Als u meerdere Skype-accounts hebt en liever vanuit een ander account wilt delen, klikt u op uw avatar in de rechterbovenhoek van de browser op de pc of op de koppeling Aangemeld als aan de bovenkant van de mobiele browser. Van hieruit kunt u Mijn account openen of Afmelden (en daarna aanmelden met een ander account).

Menu Mijn account en Afmelden

Klik op Skype starten voor toegang tot de volledige functionaliteit van de Skype-webclient. Merk op dat audio- en videogesprekken in de Skype-webclient nog niet wordt ondersteund voor Chrome OS en Linux.