Wat is Skype Meetings?

Terug naar zoekresultaten

Met Skype Meetings kunt u gratis verbinding maken met uw team. U kunt met maximaal 10 mensen tegelijk samenwerken (tot 3 personen na 60 dagen), met groeps-HD webvergaderen vanaf elk apparaat of besturingssysteem.

Deze service is momenteel alleen beschikbaar voor mensen in de Verenigde Staten. Organisaties kunnen zich aanmelden voor Skype Meetings als ze nog geen Office 365 zakelijk abonnement hebben met Skype for Business.

Een belangrijk verschil tussen het gebruik van de Skype die u gewend bent en Skype Meetings is dat u uw werk e-mailadres voor Skype Meetings gebruikt (you@yourcompany.com). Persoonlijke e-mailadressen, zoals @outlook.com werken niet.

Registreer en begin met vergaderen of ontdek hoe Skype Meetings kan helpen bij het ​​verhogen van uw productiviteit.

Wilt u meer informatie?
    Wat is het verschil tussen Skype, Skype Meetings en Skype voor Bedrijven?