Wijzigingen in Skype video messaging

We verbeteren Skype steeds en bieden u de beste oproepkwaliteit, prestaties en nieuwe functies, zoals mobiel groepsvideobellen en groepsvideoberichten. Vanaf 27 april 2016 kunt u videoberichten ook op uw apparaat opslaan.

Om videoberichten te kunnen blijven verzenden, ontvangen en opslaan, moet u beschikken over de meest recente versies van Skype:

• Windows: 7.16 en hoger
  • Android 6.15 en hoger
  • Mac 7.21 en hoger
  • iOS: 6.9 en hoger

Videoberichten worden alleen gedurende korte tijd opgeslagen in uw chatgeschiedenis, zorg er dus voor dat u de speciale berichten opslaat die u wilt bewaren. In de volgende artikelen kunt u lezen hoe dat moet:

Merk op dat u geen videoberichten kunt opslaan met Windows Phone of Windows RT. Om uw videoberichten te bewaren, meldt u zich aan bij Skype of een willekeurig ondersteund platform of apparaat (Windows desktop, Mac, Android, iPhone of iPad).

Hebt u een bericht "Dit videobericht is niet lange beschikbaar" ontvangen toen u probeerde om een videobericht te bekijken of op te slaan? Dat komt omdat legacy (oudere) videoberichten niet meer kunnen worden bekeken of opgeslagen.

Om te voorkomen dat u berichten verliest die u wilt bewaren, raden we aan om deze zo snel mogelijk op te slaan.

Controleer of uw systeem of apparaat voldoet aan de minimumvereisten voor het downloaden en uitvoeren van de meest recente versie van Skype. Ga naar Skype systeemvereisten voor meer informatie.

U kunt videoberichten nog wel bekijken, maar niet meer verzenden. Als u een bericht wilt verzenden, meld u dan aan bij Skype op een platform of apparaat dat videoberichten ondersteunt (Windows desktop, Mac, Android of iOS).