Groepsvideogesprekken met Skype

Verzamel al uw dierbaren en spreek van persoon tot persoon waar ook ter wereld. Met gratis groepsvideogesprekken op Skype is het eenvoudiger dan ooit om bij te praten met vrienden, familie en collega's verspreid over verschillende locaties. U kunt een Skype-gesprek delen met maximaal tien verschillende mensen of groepen, maar voor de beste kwaliteit raden we vijf aan.

U kunt een groepsvideogesprek beginnen vanuit Skype op

• Windows
  • Android
  • iOS
  • Mac
  • Skype voor Web

U kunt op elk apparaat deelnemen aan een groepsvideogesprek. Download Skype voor uw apparaat op de Skype-downloadpagina.

Het is heel eenvoudig