Help Skype voor Web

Hoe bel ik iemand met Skype voor Web?

U kunt met iedereen die Skype gebruikt bellen en videogesprekken voeren, overal ter wereld, gratis. U hoeft alleen maar vrienden, familieleden en collega's te zoeken die Skype gebruiken en ze toe te voegen aan uw lijst met contactpersonen. Als u ze hebt toegevoegd, kunt u gemakkelijk bellen.

Een Skype-gesprek voeren:

1. Klik in Skype voor Web op Contactpersonen.

2. Zoek de persoon die u wilt bellen in uw lijst met contactpersonen. Als u veel contactpersonen hebt, kunt u in het zoekvak een naam typen om te zoeken.
  3. Klik op de contactpersoon. U ziet de details in het hoofdvenster.

Als naast de naam van een contactpersoon een van deze statuspictogrammen staat, betekent dit dat hij of zij ook Skype gebruikt en u hij of zij gratis kunt bellen.

Als u dit pictogram of een van deze ziet, hebben ze een mobiel of vast nummer, dus u hebt wat Skype-tegoed of een abonnement nodig om ze te kunnen bellen.

Als u dit ziet, heeft deze persoon uw contactverzoek nog niet geaccepteerd.
  4. Klik op de knop Bellen om iemand te bellen, of op de knop Videogesprek om een videogesprek te voeren.

Het scherm verandert van kleur en u hoort de telefoon overgaan totdat de andere persoon de oproep beantwoordt.
  5. Aan het einde van het gesprek, klikt u op de knop Ophangen om het gesprek te beëindigen.

Iemand uitnodigen voor uw gesprek

We hebben een nieuwe manier geïntroduceerd om iemand uit te nodigen voor uw gesprek. U hoeft hun Skype-naam niet te weten en ze hoeven niet eens een Skype-account te hebben om gratis audio-, video- en chatgesprekken met u te kunnen voeren. Meer informatie.

Nuttige dingen die u bij een Skype-gesprek kunt doen

Als u een webcam hebt, schakelt u de video in- en uit.

Demp het geluid van de microfoon, zodat de andere persoon u niet kan horen.

Beëindig het gesprek.