Skype Help

    Alle producten

    Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?

    Terug naar zoekresultaten

    Zoek het bericht dat u wilt verwijderen...

    Op mobiel: tik op het bericht en houd het ingedrukt, selecteer vervolgens Verwijderen.

    Op desktop: klik met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer Verwijderen.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.