Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?

Terug naar zoekresultaten

Een chatbericht verwijderen:

Op mobiel: houd het bericht aangetikt en selecteer vervolgens Verwijderen.

Op desktop: klik met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer Verwijderen.

Opmerking</c2>: Als u een chatbericht verwijdert dat u hebt verzonden, wordt dit voor iedereen in een chat verwijderd en niemand ziet het in die chat. U kunt alleen een chatbericht verwijderen dat u hebt verzonden. U kunt geen chatbericht verwijderen dat iemand anders in een chatbericht heeft verzonden.

Een chatgesprek verwijderen:

Op mobieleapparaten: Tik en houd vast op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.

Op het bureaublad: Klik met de rechtermuisknop op een gesprek in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens gesprek verwijderen.

Opmerking: Als u een gesprek verwijdert, worden uw berichten in het gesprek gewist en wordt ook het gesprek verwijderd uit uw chatlijst. Als u een nieuw gesprek met iemand begint, is de eerder verwijderde gespreksgeschiedenis niet meer zichtbaar.

Zo verlaat u een chat:

Op mobiele apparaten: Houd een gesprek in uw chatlijst ingedrukt en selecteer vervolgens Groep verlaten.

Op een computer: Klik met de rechtermuisknop op een gesprek in uw chatlijst en selecteer vervolgens Groep verlaten.

Note: Als u een groepschat verlaat, worden uw berichten in het gesprek gewist en wordt ook het gesprek verwijderd uit uw chatlijst. Als u opnieuw deelneemt aan het gesprek, kunt u de volledige gespreksgeschiedenis opnieuw bekijken of vanaf het moment dat u weer deelneemt, afhankelijk van de instelling van de chatgeschiedenis.

Hoe kan ik een chat verbergen in Skype? Meer informatie.