Help Skype voor Web

Hoe deel ik inhoud in Skype voor Web (Bèta)?

Delen moet snel gaan en daarom hebben we de manier waarop URL's worden weergegeven in Skype voor Web verbeterd. Deze bevat nu een afbeelding van de webpagina. Als u in Skype voor Web een koppeling naar een YouTube-video ontvangt, kunt u deze rechtstreeks in Skype bekijken.

De besturingselementen voor volume en volledig scherm zijn dezelfde als in YouTube, maar u hoeft nu geen browservenster te openen om de video te bekijken. U kunt deze direct in Skype afspelen.