Wordt de app Skype voor tv nog steeds ondersteund?

Vanaf juni 2016 ondersteunt Skype geen tv-toepassingen meer, dus wordt deze toepassing niet meer bijgewerkt. U kunt Skype blijven gebruiken op uw computer, telefoon, tablet of browser om gratis in contact te blijven met uw vrienden en familie.

Met Skype en met verschillende tv-fabrikanten als partner kunt u sinds 2010 zeer goed vanuit de huiskamer bellen. Maar in de loop der jaren is de manier waarop Skype wordt gebruikt veranderd en gebruiken de meeste mensen een mobiel apparaat – ook in de huiskamer. We willen er zeker van zijn dat we zorgen voor een zo goed mogelijke ervaring op de platforms waar onze gebruikers naar vragen. Daarom hebben we besloten onze aandacht te concentreren op andere gebieden.

Dit is afhankelijk van het model van de tv. Tv-fabrikanten kunnen de toepassing Skype voor tv verwijderen van een aantal of alle modellen. Als u vragen hebt, neemt u contact op met uw tv-fabrikant voor informatie over de beschikbaarheid van Skype voor tv op uw tv-model.

Neem contact op met de fabrikant van uw tv om na te gaan wanneer de toepassing van uw apparaat zal worden verwijderd. Dit beïnvloed ook het maken van nieuwe accounts en het opnieuw instellen van wachtwoorden. Dit is alleen beschikbaar via Skype.com.