Skype Preview voor Windows Insiders – uw meest gestelde vragen:

V: Wat is er gebeurd met de Skype video app en Messaging-integratie? Wat is de Skype Preview-app?
A: We hebben onlangs de Skype Preview app uitgebracht, zodat u hem kunt testen en er ons feedback kunt over geven via de Windows Feedback app. De Skype Preview app heeft de integratie van Skype-functies in Skype video en Messaging-apps op Windows-pc’s en grote tablets vervangen. De beslissing om een Skype-app uit te brengen met alle functies op dezelfde plek kwam er door feedback van onze gebruikers zoals u, die vroegen om één plek om hun chats en gesprekken te beheren zodat ze hun scherm optimaal gebruiken.

V: Ik zie twee Skype apps op mijn pc. Moet ik de ene app de andere niet vervangen?
A: Terwijl we uw feedback verzamelen, blijft de klassieke Skype-toepassing bestaan. Om de best mogelijke Skype-ervaring te garanderen op uw pc zullen we, zodra u zich met hetzelfde account aanmeldt in Skype Preview, indien u hetzelfde account gebruikt, u afmelden op de Skype classic applicatie en vice versa. Als de nieuwe toepassing voldoet aan een functie- en kwaliteitsbalk, zullen we stroomlijnen naar één Skype Preview app op Windows 10-apparaten.

V: Wat kan ik verwachten van de release in september?
A: In deze release kunt u:

• Uw recente lijst opschonen door gesprekken te verbergen.
  • Mensen beter horen door verbeteringen voor de luidspreker.
  • Eenvoudig nieuwe contacten toevoegen met de knop contact toevoegen.
  • Ondersteuning voor Skype URI's waarmee mensen gemakkelijk Skype-gesprekken en -chats kunnen starten vanaf websites en vanuit toepassingen op een pc of mobiel apparaat.

V: Op welke platforms zijn verzendopties voor sms beschikbaar?
A: We zijn bezig met het uitrollen van sms-opties naar gebruikers van Windows Mobiel die deel uitmaken van het programma Windows Insiders.

V: Worden sms-verzendopties ook beschikbaar voor andere platforms?
A: We zijn bezig met het uitrollen van sms-opties naar Windows 10 Mobiel Insiders. Op dit moment hebben we geen informatie over andere platforms.

V: Ik doe mee aan het Windows Mobile Insider-programma, waarom zie ik geen “Maak Skype je standaard messaging-app” in mijn instellingen?
A: Om in Skype op Windows Mobile de SMS-relay functie te gebruiken, moet u met een Microsoft-account aangemeld zijn.

V: Hoe zit het met functies zoals het verzenden van contacten en videochatberichten?
A: We zijn van plan om in de volgende releases nog extra functies toe te voegen

V: Hoe wijzig ik mijn beschikbaarheid?
A: We zullen de mogelijkheid om uw beschikbaarheid aan te passen toevoegen in de volgende updates.

V: Wat is er gebeurd met de menu’s?
A: We stroomlijnen de gebruikerservaring zo om te vermijden dat er dubbele menu’s voorkomen. Algemene menu’s (zoals uw audio en video-instellingen) vindt u in één menu (zie het tandwiel onderaan uw Skype Preview app-venster). Voor contextmenu’s - bijvoorbeeld meldingsinstellingen voor elk gesprek - vindt u bij het item dat u wilt controleren. De meeste contextuele menu’s worden uitgebracht in de komende releases.

V: In welke talen is de Skype Preview app beschikbaar?
A: De Preview is beschikbaar in de volgende talen: Engels (Verenigde Staten), Engels (Verenigd Koninkrijk), Chinees (vereenvoudigd), Chinees (traditioneel), Portugees (Brazilië), Japans, Russisch, Duits, Frans, Frans (Canada), Koreaans, Italiaans, Spaans, Spaans (Latijns-Amerika), Zweeds, Fins, Turks, Arabisch, Nederlands, Tsjechisch, Pools, Thai, Catalaans, Hindi en Vietenamees.

V: Hoe kan ik feedback geven?
A: Windows Insiders hebben een Windows Feedback app. Zoek in deze app naar Skype en stem voor een actueel onderwerp of maak een nieuwe ingang.

V: Gaat de Skype Preview app de huidige app op de Windows 10-telefoon vervangen (Silverlight)?
A: In de toekomst zal de Skype Preview-app de huidige Skype app vervangen en meer mogelijkheden bieden.

V: Welke functies krijgt de Skype Preview app op de Windows 10-telefoon?
A: De Skype Preview Windows Mobile app krijgt alle functies die Skype Preview voor Windows 10-pc's hebben. Daarom kunt u nu groepsvideogesprekken voeren op Windows 10-telefoons, een van de meest gevraagde mogelijkheden voor Skype.

V: En als ik Skype niet wil gebruiken op mijn Windows 10-telefoon?
A: De Skype Preview-app wordt geïnstalleerd geleverd op nieuwe Windows 10-telefoons om aanmelden en aan de slag gaan met Skype gemakkelijker te maken. Na de upgrade naar Windows 10 op bestaande mobiele apparaten vervangt de Skype Preview app de huidige Silverlight app. Met deze app op uw mobiele apparaat kunt u kiezen of u zich wilt aanmelden en dit gebruiken.

V: Waarom heb ik de nieuwe Skype Preview voor Windows 10 Mobile app niet?
A: Afhankelijk van de versie van Skype die op uw Windows-telefoon is geïnstalleerd, hebt u mogelijk niet de nieuwste Skype met de laatste updates ontvangen. Verwijder Skype en installeer het opnieuw vanuit de Windows app store.

V: Hoe krijg ik Windows 10 Mobile? Hoe weet ik of Windows 10 op mijn telefoon wordt ondersteund?
A: Om te controleren of uw telefoon in aanmerking komt voor Windows 10 Mobile en voor aanwijzingen over het opwaarderen van uw telefoon, gaat u naar de pagina Windows 10 specificaties onder Mobile.