Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd

U kunt elk bestandstype via Skype verzenden, ontvangen of weergeven.

Er gelden limieten voor de bestandsgrootte en voor sommige bestanden is mogelijk speciale software vereist of een app om ze weer te geven. Zolang uw vriend over voldoende opslagruimte beschikt, kan deze 30 lang dagen alle bestanden openen en opslaan die u stuurt.

Gedeelde bestanden mogen maximaal 300 MB groot zijn. Als u een te groot bestand verzendt, krijgt u de fout “Niet verzonden - Bestand is groter dan 300 MB.”

Als u een bestand groter dan 300 MB wilt verzenden, kunt u het delen met familie en vrienden via OneDrive, onze veilige en betrouwbare cloudopslag.

Het gedeelde bestand in uw gesprek wordt maximaal 30 dagen bewaard. Na deze 30 dagen zal het bestand niet langer beschikbaar zijn. In plaats daarvan ziet u een miniatuur met het bericht “bestand niet beschikbaar”.

Ja. Ongeacht welk bestandstype u via Skype wilt delen, het wordt met al uw apparaten gesynchroniseerd. Als u dus iets deelt in Skype op uw computer, kunt u het ook downloaden op uw mobiele apparaat en vice versa.

Wilt u meer informatie?
Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden oplossen