Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd

Terug naar zoekresultaten

U kunt elk bestandstype via Skype verzenden, ontvangen of weergeven.

Er gelden limieten voor de bestandsgrootte en voor sommige bestanden is mogelijk speciale software vereist of een app om ze weer te geven.

Gedeelde bestanden mogen maximaal 300 MB groot zijn. Als u een te groot bestand verzendt, krijgt u de fout “Niet verzonden - Bestand is groter dan 300 MB.”

Als u een bestand groter dan 300 MB wilt verzenden, kunt u het delen met familie en vrienden via OneDrive, onze veilige en betrouwbare cloudopslag.

Ja. Ongeacht welk bestandstype u via Skype wilt delen, het wordt met al uw apparaten gesynchroniseerd. Als u dus iets deelt in Skype op uw computer, kunt u het ook downloaden op uw mobiele apparaat en vice versa.

Klaar om meer te leren…
    Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden oplossen