Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd

Terug naar zoekresultaten

Je kunt elke type bestand verzenden, ontvangen of weergeven via Skype, maar er gelden groottebeperkingen voor de bestanden die je kunt verzenden. Voor sommige bestanden is mogelijk speciale software of een app vereist om ze weer te geven.

Op zoek naar informatie over hoe je bestanden in Skype kunt verzenden? Meer informatie over het verzenden van bestanden in Skype op je desktop of mobiel

Gedeelde bestanden mogen maximaal 300 MB groot zijn. Als je een te groot bestand verzendt, krijg je de fout “Niet verzonden - Bestand is groter dan 300 MB.”

Als je een bestand groter dan 300 MB wilt verzenden, kun je het delen met familie en vrienden via OneDrive, onze veilige en betrouwbare cloudopslag.

Ja. Ongeacht welk bestandstype je via Skype wilt delen, het wordt met al je apparaten gesynchroniseerd. Als je dus iets deelt in Skype op je computer, kun je het ook downloaden op je mobiele apparaat en vice versa.

De beschikbaarheidsduur van een bestand in Skype is afhankelijk van het type bestand dat je hebt gedeeld:

• Bestanden - beschikbaar gedurende 30 dagen.
    • Gespreksopnamen - beschikbaar gedurende 30 dagen.
    • Voicemails - beschikbaar gedurende 30 dagen.

Na deze periode wordt de inhoud van de Skype-servers verwijderd. Als je langer toegang wilt tot de inhoud, raden we je aan je inhoud regelmatig te downloaden en een back-up te maken.

Klaar om meer te leren…
    Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden oplossen