Wat zijn Skype-bots en hoe kan ik ze als contact toevoegen?

Terug naar zoekresultaten

Bots zijn kunstmatig intelligente programma's waarmee u kunt chatten in Skype. Klik op de bot en begin te typen.

Opmerking: Na 31 oktober 2019 accepteert het Skype-botkanaal niet langer nieuwe registraties, maar bestaande bots blijven werken.

Gebruik de zoekfunctie in Skype om een bot te zoeken.

Op mobiel:

1. Tik in Chats op de knop Nieuwe chat.
      • New chat button in Android op Android
      • New chat button iOS op iPhone en iPad
    2. Gebruik het veld Zoeken om de bot te vinden.

Op het bureaublad:

1. Tik in Chats op de knop New chat desktopChat.
    2. Selecteer Nieuwe chat en gebruik vervolgens het veld Zoeken om de bot te vinden.

Je kunt een bot verwijderen of blokkeren zoals je dat met een gewone Skype-contactpersoon zou doen. Hulp bij het blokkeren of verwijderen van een contactpersoon.

Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van de bot om feedback te geven over die specifieke bot. Je vindt de naam van de ontwikkelaar bij “gemaakt door” in het profiel van de bot.

Skype-bots zijn momenteel beschikbaar in de volgende landen/markten. De beschikbaarheid van specifieke bots wordt bepaald door de ontwikkelaar van de bots.

• Australië
    • Brazilië
    • Canada
    • Frankrijk
    • Frankrijk
    • Ierland
    • India
    • Italië
    • Latijns-Amerika
    • Nederland
    • Nieuw-Zeeland
    • Portugal
    • Rusland
    • Singapore
    • Spanje
    • Verenigd Koninkrijk
    • Verenigde Staten