Wat zijn Skype-bots en hoe kan ik ze als contact toevoegen?

Bots zijn kunstmatig intelligente programma's die veel handige dingen kunnen, zoals naar nieuws zoeken, webpagina's samenvatten, games spelen en meer. U kunt met een bot chatten zoals u met vrienden chat, gewoon door op de bot te klikken en te typen. Blader door de lijst met beschikbare bots.

Bots zijn momenteel beschikbaar in Australië, Canada, Groot-Brittannië, Ierland, India, Nieuw-Zeeland, Singapore en de Verenigde Staten.

Hoe kan ik bots toevoegen?

Botpictogram toevoegen

Android

Selecteer het tabblad Recent, tik op de zwevende actieknop en tik vervolgens op het botpictogram. U kunt de beschikbare bots ook in uw Contactpersonen bekijken.

iOS

Selecteer het botpictogram op het tabblad Recent. U kunt de beschikbare bots ook in uw Contactpersonen bekijken.

Mac

Selecteer Contactpersonen en klik op Bot toevoegen...

Internet

Selecteer Bots ontdekken.

Windows-bureaublad

Selecteer het pictogram Bots toevoegen.

Skype Preview voor Windows 10

Selecteer het tabblad Bot.

Scrol door de lijst met beschikbare bots om de juiste te vinden. Als u een bot geselecteerd heeft, selecteert u Bot toevoegen (of Aan de slag).

Hoe kan ik weten of een Skype-bot gecertificeerd is?

Er zijn enkele manieren waarop u kunt zien dat dit de officiële gecertificeerde Skype-bot is:
Lijst met gecertificeerde bots

• Het profiel van de Skype-bot heeft de vermelding “Skype-gecertificeerd”.

• Normale avatars zijn rond. De avatar van de Skype-bot is zeshoekig.

• U ziet een grijs maatstreepje naast de naam van de contactpersoon.

Hoe kan ik een bot verwijderen of blokkeren?

U kunt een bot verwijderen of blokkeren zoals u dat met een gewone Skype-contactpersoon zou doen. Hulp bij het blokkeren of verwijderen van een contactpersoon.

Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van de bot om feedback te geven over die specifieke bot. U vindt de naam van de ontwikkelaar bij “gemaakt door” in het profiel van de bot.

Wilt u meer informatie?
Kan ik Skype-bots aan groepschats toevoegen?
Wat zijn Skype-botkaarten (carrousel, held, miniatuur, ontvangstbewijs)?