Wat zijn Skype-bots en hoe kan ik ze als contact toevoegen?

Bots zijn kunstmatig intelligente programma's die veel handige dingen kunnen, zoals naar nieuws zoeken, webpagina's samenvatten, games spelen en meer. U kunt met een bot chatten zoals u met vrienden chat, gewoon door op de bot te klikken en te typen. Blader door de lijst met beschikbare bots.

Botpictogram toevoegen

Android

Selecteer Bots in het vervolgkeuzemenu in Contactpersonen. Of zoek naar beschikbare bots door op de zwevende actieknop te tikken en vervolgens op Bots zoeken te tikken.

Op Skype Lite: Tik op het botpictogram voor een lijst met suggesties voor bots of zoek naar bots in Contacten door op de zwevende actieknop te tikken en vervolgens op Bots zoeken te tikken.

iOS

Selecteer het botpictogram op het tabblad Recent. U kunt de beschikbare bots ook in uw Contactpersonen bekijken.

Mac

Selecteer Contactpersonen en klik op Bot toevoegen...

Internet

Selecteer Bots ontdekken.

Windows-bureaublad

Selecteer het pictogram Bots toevoegen.

Skype voor Windows 10

Selecteer het tabblad Bot.

Scrol door de lijst met beschikbare bots om de juiste te vinden. Als u een bot geselecteerd heeft, selecteert u Bot toevoegen (of Aan de slag).

Er zijn enkele manieren waarop u kunt zien dat dit de officiële gecertificeerde Skype-bot is:
    Lijst met gecertificeerde bots

• Het profiel van de Skype-bot heeft de vermelding “Skype-gecertificeerd”.

• Normale avatars zijn rond. De avatar van de Skype-bot is zeshoekig.

• U ziet een grijs maatstreepje naast de naam van de contactpersoon.

U kunt een bot verwijderen of blokkeren zoals u dat met een gewone Skype-contactpersoon zou doen. Hulp bij het blokkeren of verwijderen van een contactpersoon.

Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van de bot om feedback te geven over die specifieke bot. U vindt de naam van de ontwikkelaar bij “gemaakt door” in het profiel van de bot.

Skype-bots zijn momenteel beschikbaar in de volgende landen/markten. De beschikbaarheid van specifieke bots wordt bepaald door de ontwikkelaar van de bots.

• Australië
    • Brazilië
    • Canada
    • Duitsland
    • Frankrijk
    • Ierland
    • India
    • Italië
    • Latijns-Amerika
    • Nederland
    • Nieuw-Zeeland
    • Portugal
    • Rusland
    • Singapore
    • Spanje
    • Verenigd Koninkrijk
    • Verenigde Staten

Wilt u meer informatie?
    Kan ik Skype-bots aan groepschats toevoegen?
    Wat zijn Skype-botkaarten (carrousel, held, miniatuur, ontvangstbewijs)?