Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?

U kunt uw profielgegevens op elk platform of apparaat wijzigen, met deze koppeling om uw Skype-account te openen. Klik op Profiel bewerken, breng de wijzigingen aan en klik op Opslaan.

1. Tik op het tabblad Mijn info onderaan het scherm.
  2. Tik op Mijn account en vervolgens op Profiel.
  3. Tik op het veld dat u wilt bijwerken en breng de veranderingen aan.
  1. Tik op het menupictogram Pictogram Menu.
  2. Tik in uw profiel op Account.
  3. Tik op het veld dat u wilt bijwerken en breng de veranderingen aan.
  1. Klik op uw profielafbeelding:
  2. Tik op het veld dat u wilt bijwerken en breng de veranderingen aan.
  3. Klik op het vinkje om op te slaan.
  1. Selecteer uw profielafbeelding.
  2. Selecteer Account beheren:
  3. Selecteer het veld dat u wilt bijwerken en breng de veranderingen aan.
  1. Klik op uw profielafbeelding:
  2. Tik op het veld dat u wilt bijwerken en breng de veranderingen aan.
  1. Klik op uw profielafbeelding:
  2. Klik op Account.
  3. Klik onder instellingen en voorkeuren onderin het scherm op Profiel bewerken.
  4. Klik op de knop Profiel bewerken.
  5. Breng de wijzigingen aan en klik op Opslaan.

Wilt u meer informatie?
Wie kan mijn Skype-profielgegevens zien?
Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype?
Hoe wijzig ik mijn status in Skype?
Hoe bewerk ik mijn stemmingsbericht in Skype?