De accounts van Skype en Microsoft combineren

We vinden het geweldig om te vertellen dat we de voordelen van Microsoft-accounts nu beschikbaar stellen voor iedereen die Skype gebruikt. U kunt uw Skype-naam gebruiken om u aan te melden bij andere apps en diensten van Microsoft zoals Xbox, Office en OneDrive.

Wat betekent dit voor mij?

U kunt uw Skype-naam gebruiken om u aan te melden bij alle diensten van Microsoft.
U heeft één wachtwoord om u aan te melden bij alle diensten van Microsoft die u gebruikt.
U account wordt veiliger.

Dit is er veranderd:

• Uw Skype-account wordt aan een Microsoft-account gekoppeld. Als u al een Microsoft-account heeft, kunt u uw Skype-naam bijwerken naar uw bestaande account.
  • U kunt uw wachtwoord op één plaats opvragen.
  • Wanneer u uw accounts bijwerkt, heeft u één wachtwoord.

Wilt u meer informatie?
Uw Skype- en Microsoft-accounts bijwerken
Hoe meld ik me aan bij Skype voor Windows-bureaublad?
Wat is mijn Skype-naam?
Hoe kan ik mijn account sluiten?
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Waarom kan ik me niet aanmelden bij Skype?