Waarom moet ik mijn Skype-groepchat bijwerken?

We werken voortdurend aan verbeteringen en willen dat iedereen kan genieten van de best mogelijke Skype-ervaring. Nu hebben de manier waarop groepchat werkt verbeterd, zodat berichten en bestanden op een meer betrouwbare en consistentere manier op uw verschillende apparaten wordt afgeleverd. Het is gemakkelijk om Skype bij te werken en als u daarom wordt gevraagd, kunt u uw groepschat bijwerken zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste functies die Skype biedt. Lees meer over wat er nieuw is in de Skype groepschat.

Wanneer kan ik mijn Skype-groepchat bijwerken?

1. Download de nieuwste versie van Skype.
  2. Start Skype en open een van uw groepchats.
  3. Werk bij binnen uw groepsgesprek als u de melding ontvangt.
  4. Typ /update om een nieuwe, cloudgebaseerde groep te maken.

Wat houdt de update in?

Zodra u de update hebt uitgevoerd, kunt u genieten van alle voordelen van een cloudgebaseerde ervaring. Controleer de lijst van deelnemers in uw groep om er zeker van te zijn dat alle verwachte personen ook effectief aanwezig zijn. Als er leden zijn die niet een ondersteunde versie van Skype gebruiken, moeten ze Skype ook bijwerken om te kunnen deelnemen in de nieuwe, cloudgebaseerde ervaring. Als een van de leden van de groep problemen heeft met de bijgewerkte groepschat, kan hij of zij ook deelnemen via Skype voor Web.

Nadat u hebt bijgewerkt, kunnen de instellingen voor deelname in het groepsgesprek gewijzigd zijn. Ga om dit te controleren naar het profiel voor het groepsgesprek.

Mogelijk zijn uw chatcommando's eveneens gewijzigd. Meer informatie over de meest gebruikte, op de cloud gebaseerde chatcommando's en hun omschrijving.

Wat gebeurt er als ik Skype niet bijwerk?

Binnen afzienbare tijd worden uw oude groepchats verwijderd. Functies zoals groepsgesprekken, nieuwe leden toevoegen, berichten en delen zullen voor u niet langer beschikbaar zijn. Om dit te voorkomen, moet u uw groepchat bijwerken naar de nieuwe, cloudgebaseerde ervaring.

Als u problemen ondervindt met uw groepchat, controleer dan welke versie van Skype u gebruikt en ga na of deze versie de nieuwe, op de cloud gebaseerde ervaring ondersteunt.